Salamander Lurchi детска влошка за сите сезони Fun & Fresh

175.00 ден

Трослојна детска влошка за сите сезони. Горниот слој (1) е 100% памучен материјал, отпорен на триење. Средниот слој (2) е пеноматеријал (пропустлив) која содржи чист активен јаглен, кој спречува формирање на мириси во чевелот. Долниот слој (3) е латекс пена. Влошката има пријатна и свежа арома, совршено ја апсорбира влагата и ги одржува нозете суви. Хигиенска влошка – идеална за употреба и во лето на боса нога. Перфорираниот жлеб на долниот слој од латекс пена обезбедува добра циркулација на воздухот во чевелот. Може да се пере рачно на температура до 30°С. Fun & Fresh влошката се става во чевелот со текстилната страна нагоре.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Трослојна детска влошка за сите сезони. Горниот слој (1) е 100% памучен материјал, отпорен на триење. Средниот слој (2) е пеноматеријал (пропустлив) која содржи чист активен јаглен, кој спречува формирање на мириси во чевелот. Долниот слој (3) е латекс пена. Влошката има пријатна и свежа арома, совршено ја апсорбира влагата и ги одржува нозете суви. Хигиенска влошка – идеална за употреба и во лето на боса нога. Перфорираниот жлеб на долниот слој од латекс пена обезбедува добра циркулација на воздухот во чевелот. Може да се пере рачно на температура до 30°С. Fun & Fresh влошката се става во чевелот со текстилната страна нагоре.

Дополнителни информации

Број

23/24, 25/26, 27/28, 29/30, 31/32, 33/34

Brand

SALAMANDER

Salamander Lurchi детска влошка за сите сезони Fun & Fresh

Select Options