Salamander Lurchi детска зимска влошка Astro Therm

139.00 ден

Зимска детска влошка која има тројно дејство. Горниот слој (1) е 100% волна и ги загрева стапалата и создава чувство на удобност. Средниот слој (2) е мека пена која го намалува товарот. Третиот долниот слој (3) е алуминиумската фолија која штити од студ и влага, и не дозволува да лизга и изместува влошката во чевелот. Се поставува со волнената страна нагоре.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Зимска детска влошка која има тројно дејство. Горниот слој (1) е 100% волна и ги загрева стапалата и создава чувство на удобност. Средниот слој (2) е мека пена која го намалува товарот. Третиот долниот слој (3) е алуминиумската фолија која штити од студ и влага, и не дозволува да лизга и изместува влошката во чевелот.

Дополнителни информации

Број

23/24, 25/26, 27/28, 29/30, 31/32, 33/34

Brand

SALAMANDER

Salamander Lurchi детска зимска влошка Astro Therm

Select Options