Salamander Dubbin – маст за нега на спортски и планинарски чевли од мазна кожа – 100мл

369.00 ден

Средство-маст за импрегнација т.е заштита од влага и општо одржување на спортски, обувки за пешачење, работни обувки и др. обувки изработени од мазна кожа.
Безбојна. Нанесете рамномерно на чиста и сува површина, оставете да се апсорбира и полира.

Description

Средство-маст за импрегнација т.е заштита од влага и општо одржување на спортски, обувки за пешачење, работни обувки и др обувки изработени од мазна кожа.
Безбојна. Нанесете рамномерно на чиста и сува површина, оставете да се апсорбира и полира.

Brand

SALAMANDER

Salamander Dubbin - маст за нега на спортски и планинарски чевли од мазна кожа - 100мл

369.00 ден