Salamander Shoe Shine сунѓер за чистење на изработки од мазна кожа

69.00 ден186.00 ден

-13% Попуст

Сунѓерче за моментален сјај на чевли и др. производи од мазна кожа. Се предлага како безбојно-019 и црно-018.

SKU: Не е достапно Категории: , Ознака:

Description

Сунѓерче за моментален сјај на чевли и др. производи од мазна кожа. Се предлага како безбојно-019 и црно-018.

Дополнителни Информации

Боја

безбојно, црно, мини-безбојно

Brand

SALAMANDER

Salamander Shoe Shine сунѓер за чистење на изработки од мазна кожа

Select Options