Salamander лажица за левли – пластична

82.00 ден156.00 ден

Пластична лажица за чевли. Достапна во 2 должини: 42см и 18см.

Исчисти

Description

Пластична лажица за чевли. Достапна во 2 должини: 42см и 18см.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Должина

42см, 18см

Salamander лажица за левли - пластична

Select Options
Исчисти