Salamander – Плетени врвки за чевли – округли 120см

90.00 ден

Плетени врвки за чевли – округли, должина 120см.

Исчисти

Description

Плетени врвки за чевли – округли, должина 120см.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Боја

008 – кафеава

Salamander - Плетени врвки за чевли - округли 120см

Select Options
Исчисти