Salamander – Плетени врвки за чевли – округли 90см

75.00 ден

Плетени врвки за чевли – округли, должина 90см.

Исчисти

Description

Плетени врвки за чевли – округли, должина 90см.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Боја

018 – црна

Salamander - Плетени врвки за чевли - округли 90см

Select Options
Исчисти