Salamander – Сплескани врвки за чевли – широки 120см

85.00 ден

-19% Попуст

Сплескани врвки за чевли – широки, должина 120см.

Исчисти

Description

Сплескани врвки за чевли – широки, должина 120см.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Боја

012 – темна кафеава, 004 – темна беж, 015 – црвена, 067 – тегет, 070 – капучино

Salamander - Сплескани врвки за чевли - широки 120см

Select Options
Исчисти