Salamander Leather Fresh спреј црна боја за мазна кожа – 250мл

313.00 ден

Out of Stock

Функција: Средство за обновување на бојата на кожата. Продира длабоко во кожата и ја освежува бојата. Високо квалитетни состојки ја штитат и ја хранат кожата. За производи од мазна кожа. Има својства на отфрлање на вода. Не се користи за велур. Држете го спрејот исправено, прскајте од растојание од околу 20 см на чиста и сува површина. Пред употреба, покријте го ѓонот од чевелот (ако нее црна боја) и внатрешноста на чевлите. Бидете внимателни, производот да не падне врз околните предмети. Достапен само во црна боја.

Нема на залиха

Description

Функција: Средство за обновување на бојата на кожата. Продира длабоко во кожата и ја освежува бојата. Високо квалитетни состојки ја штитат и ја хранат кожата. За производи од мазна кожа. Има својства на отфрлање на вода. Не се користи за велур. Држете го спрејот исправено, прскајте од растојание од околу 20 см на чиста и сува површина. Пред употреба, покријте го ѓонот од чевелот (ако нее црна боја) и внатрешноста на чевлите. Бидете внимателни, производот да не падне врз околните предмети. Достапен само во црна боја.

Brand

SALAMANDER

Salamander Leather Fresh спреј црна боја за мазна кожа - 250мл

313.00 ден

Нема на залиха