alkmene MY Tea Tree Антибактериско средство за плакнење на устата 500мл

Original price was: 320.00 ден.Current price is: 256.00 ден.

-20% Off

Високо ефикасна формула со уникатна комбинација на масло од чајно дрво и флуор, која има 6-кратно дејство и може да помогне да се намали крварењето на непцата и воспалението: 1. Спречува кариес. 2. Го намалува бактерискиот плак. 3. Штити од шеќерна киселина. 4. Ги штити непцата. 5. Ја зајакнува глеѓта. 6. Го освежува здивот. Тестирано од стоматолошки експерти. Без алкохол.
Начин на употреба: Откако ќе ги измиете забите, направете гаргара со 10 мл (едно капаче) од течноста во времетраење од 30 секунди. НЕ ГОЛТАЈТЕ! Не плакнете. Добро протресете пред употреба.
Забелешка: Погоден само за возрасни и деца над 12 години. Вкупна содржина на флуор: 445 ppm. Користењето на течноста не го заменува миењето на забите. Природното масло од чајно дрво може да го замати производот – тоа не влијае на квалитетот.
Производител: Mann & Schröder GmbH, Германија

Категории , Ознака:

Description

alkmene MY Tea Tree Антибактериско средство за плакнење на устата 500мл

Original price was: 320.00 ден.Current price is: 256.00 ден.