Bell HYPOAllergenic Mat&Smooth прајмер база за течна пудра

462.00 ден

Базата се нанесува пред шминкање и нанесување на течна пудра. Значително ја продолжува издржливост и траењето на течната пудра и го олеснува нејзиното рамномерното нанесување.
Хидрира и ги измазнува фините брчки. Има мат ефект и дава свиленкаст нежен и мек изглед на лицето.

Description

Brand

Bell HYPOAllergenic

Bell HYPOAllergenic Mat&Smooth прајмер база за течна пудра

462.00 ден