Bell кармин Colour lipstick

235.00 ден

Kармин со заситена боја со мат ефект.

Карминот никогаш не излегува од стил и е својствен елемент на множеството на многу жени. Широката палета на нијанси со мат или сатен ефект ќе го направи Бојата кармин во боја цврста до делумно. Неговата конзистентност обезбедува удобен процес на апликација, а неговата специјална формула ги навлажнува и ги измазнува усните.

Исчисти
SKU: N/A Категорија: Ознака:

Description

Карминот никогаш не излегува од стил и е својствен елемент на множеството на многу жени. Широката палета на нијанси со мат или сатен ефект ќе го направи Бојата кармин во боја цврста до делумно. Неговата конзистентност обезбедува удобен процес на апликација, а неговата специјална формула ги навлажнува и ги измазнува усните.

Brand

BELL Cosmetics

Дополнителни Информации

Нијанса

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 09, 11, 12

Bell кармин Colour lipstick

Select Options
Исчисти