Bell Shine Me Up палета хајлајтер за лице и тело

690.00 ден

Палета хајлаитер. Палета за лице и тело со четири бои кои гарантираат различни ефекти на шминка. Прекрасно ги нагласува јаболчниците на лицето, веѓите, врвот на носот, јамата под носот, клучните коски, деколтето и многу повеќе. Идеално за стробинг (блескање). Обезбедува долготраен сјај, кожата изгледа помазно.

SKU: 5902082533160 Категории , , Ознака:

Description

Палета хајлаитер. Палета за лице и тело со четири бои кои гарантираат различни ефекти на шминка. Прекрасно ги нагласува јаболчниците на лицето, веѓите, врвот на носот, јамата под носот, клучните коски, деколтето и многу повеќе. Идеално за стробинг (блескање). Обезбедува долготраен сјај, кожата изгледа помазно.

Brand

BELL Cosmetics

Bell Shine Me Up палета хајлајтер за лице и тело

690.00 ден