Bell Super Stay – автоматски молив за очи водоотпорен

243.00 ден

Благодарение на интензивната покриеност, овој молив за очи е совршен и како eyeliner и како класичен молив за внатрешноста на окото. Неговата кремаста конзистентност овозможува лесно и прецизно да се нанесува. Неговата долготрајна и водоотпорна формула прави да не се размачкува во текот на денот. Автоматскиот молив за очи не треба да се остри. Достапно во пет класични бои.

SKU: Не е достапно Категории: , , Ознака:

Description

Благодарение на интензивната покриеност, овој молив за очи е совршен и како eyeliner и како класичен молив за внатрешноста на окото. Неговата кремаста конзистентност овозможува лесно и прецизно да се нанесува. Неговата долготрајна и водоотпорна формула прави да не се размачкува во текот на денот. Автоматскиот молив за очи не треба да се остри. Достапно во пет класични бои.

Brand

BELL Cosmetics

Дополнителни Информации

Нијанса

01 – black, 02 – grey, 03 – brown, 04 – taupe, 05 – nude

Bell Super Stay - автоматски молив за очи водоотпорен

Select Options