Manhattan Brow Shake 2во1 пудра и туш за веѓи – водоотпорно

375.00 ден395.00 ден

-24% Попуст

Пудра за веѓи за целосни и дефинирани веѓи. Мекиот апликатор и интензивната боја овозможуваат пријатна и лесна апликација.
За сензуални “зачадени” очи, пудрата за веѓи може едноставно да се претвори и користи и како ајлaјнер (туш) за очи.
Водоотпорен, отпорен на замаглување, издржлив.

Исчисти

Description

Пудра за веѓи за целосни и дефинирани веѓи. Мекиот апликатор и интензивната боја овозможуваат пријатна и лесна апликација.
За сензуални “зачадени” очи, линијата за прелистување може едноставно да се претвори и користи и како ајлaјнер (туш) за очи.
Водоотпорен, отпорен на замаглување, издржлив.

Brand

MANHATTAN COSMETICS

Дополнителни Информации

Нијанса

1-blonde, 2-medium brown, 3-dark brown

Manhattan Brow Shake 2во1 пудра и туш за веѓи - водоотпорно

Select Options
Исчисти