Salamander Alu Fleece – зимска влошка со алуминиумска фолија

364.00 ден

Влошки за студени есенски и зимски денови. Трослојна високо квалитетна зимска влошка: горен слој (1) – мек материјал од 100% волна кој ја регулира температурата во чевлите, го задржува стапалото топло и суво, среден слој (2) – латекс пена со активен јаглен кој ја задржува влагата во чевлите, и долен слој (3) – алуминиумска фолија која го заштитува стапалото од влага и ладно, исто така и од лизѓање.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Влошки за студени есенски и зимски денови. Трослојна зимска влошка: горен слој (1) – мек материјал од 100% волна кој ја регулира температурата во чевлите, го задржува стапалото топло и суво, среден слој (2) – латекс пена со активен јаглен кој ја задржува влагата во чевлите, и долен слој (3) – алуминиумска фолија која го заштитува стапалото од влага и ладно, исто така и од лизѓање.

Дополнителни информации

Број

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Brand

SALAMANDER

Salamander Alu Fleece - зимска влошка со алуминиумска фолија

Select Options