Salamander Combi Cleaner пена за чистење на сите видови на кожа и текстил – 200ml

398.00 ден

Функција: Лесно ги чисти валканите места, ги отстранува дамките од снег и сол. Заштитува од влага. Се користи за сите производи изработени од мазна кожа, велур, нубук (груб велур), природен текстил и синтетика и секаква комбинација на материјали. Производот е погоден и за чевли со климатски мембрани. Во лето, влошките на сандали и отворени чевли се чистат со оваа пена Combi Cleaner.
Начин на употреба: Проверете ја отпорноста на обоениот материјал однапред на незабележително место. Енергично протресете ја боцата пред употреба, држете ја исправена, нанесете ја пената на сунѓер или мека крпа.
Лесно избришете ја површината на производот.

Description

Функција: Лесно ги чисти валканите места, ги отстранува дамките од снег и сол. Заштитува од влага. Се користи за сите производи изработени од мазна кожа, велур, нубук (груб велур), природен текстил и синтетика и секаква комбинација на материјали. Производот е погоден и за чевли со климатски мембрани. Во лето, влошките на сандали и отворени чевли се чистат со оваа пена Combi Cleaner.
Начин на употреба: Проверете ја отпорноста на обоениот материјал однапред на незабележително место. Енергично протресете ја боцата пред употреба, држете ја исправена, нанесете ја пената на сунѓер или мека крпа.
Лесно избришете ја површината на производот.

Brand

SALAMANDER

Salamander Combi Cleaner пена за чистење на сите видови на кожа и текстил - 200ml

398.00 ден