Salamander крпа за полиране 30 х 35 cm

96.00 ден

Мека крпа за полиране и чистење на производи од мазна кожа.

Description

Мека крпа за полиране и чистење на производи од мазна кожа.

Salamander крпа за полиране 30 х 35 cm

96.00 ден