Salamander Comfort – кожни влошки за сите сезони

402.00 ден

Квалитетна кожна влошка за сите сезони. Двослојна влошка: Горниот слој е растително штавена природна кожа (1), долниот слој е мек пеноматеријал (пропуслив) кој содржи квалитетен активен јаглен (2). Активниот јаглен спречува формирање мириси во чевлите. Хигиенската влошка која ефикасно ја апсорбира влагата од стапалото. Се става во чевлите со кожната страна нагоре. Достапна во големини 36 до 45 број.

SKU: Не е достапно Категории: , Ознака:

Description

Квалитетна кожна влошка за сите сезони. Двослојна влошка: Горниот слој е растително штавена природна кожа (1), долниот слој е мек пеноматеријал (пропуслив) кој содржи квалитетен активен јаглен (2). Активниот јаглен спречува формирање мириси во чевлите. Хигиенската влошка која ефикасно ја апсорбира влагата од стапалото. Се става во чевлите со кожната страна нагоре. Достапна во големини 36 до 45 број.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Број

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Salamander Comfort - кожни влошки за сите сезони

Select Options