Salamander дрвена четка со природно влакно за чистење на мазна кожа

296.00 ден

Дрвена четка со природно влакно за чистење на мазна кожа.

Description

Дрвена четка со природно влакно за чистење на мазна кожа.

Brand

SALAMANDER

Salamander дрвена четка со природно влакно за чистење на мазна кожа

296.00 ден