Salamander Comfort Solette кожна анатомска влошка

656.00 ден685.00 ден

Salamander Comfort Solette – кожна анатомска влошка, обезбедува добро вклопување на стопалото во чевелот и потпора на целата нога.
Функција: Го намалува и отстранува оптоварувањето на лигаментите и другите врски на стопалото при одење. Особено е пријатна влошката кога одите на тврда подлога или кога стоите подолго време. Погодна за профилакса и намалување на дискомфортот во случај на рамни стапала или стапала со рамен попречен свод. Горната страна на влошката е лесно нарамна (благ релеф) која има ефект на масирање и делува освежувачки на уморни нозе. Супинаторот има широка форма и е особено погоден за долги прошетки. Големини 36 до 46 број.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Salamander Comfort Solette – кожна анатомска влошка, обезбедува добро вклопување на стопалото во чевелот и потпора на целата нога.
Функција: Го намалува и отстранува оптоварувањето на лигаментите и другите врски на стопалото при одење. Особено е пријатна влошката кога одите на тврда подлога или кога стоите подолго време. Погодна за профилакса и намалување на дискомфортот во случај на рамни стапала или стапала со рамен попречен свод. Горната страна на влошката е лесно нарамна (благ релеф) која има ефект на масирање и делува освежувачки на уморни нозе. Супинаторот има широка форма и е особено погоден за долги прошетки. Големини 36 до 46 број.

Дополнителни информации

Број

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Brand

SALAMANDER

Salamander Comfort Solette кожна анатомска влошка

Select Options