Salamander Heel Gel Pad – проѕирни гел перничиња за женски високи потпетици

335.00 ден

Проѕирни гел перничиња наменети за женски чевли на високи потпетици. Имаат за цел да го спречат лизгање на стапалото, и значително го намалуваат товарот на предниот дел на стапалото. Ефикасно го отстранува чувството на замор, печење и тежина во нозете, што се случува при долго пешачење или стоење на штикли. Во штиклата се невидливи, лесно се чистат со вода и се дизајнирани за повеќекратна употреба. Лепливата страна безбедно ги фиксира во чевлите во делот на петата. (види на сликата на амбалажата)

Description

Проѕирни гел перничиња наменети за женски високи потпетици-штикли. Имаат за цел да го спречат лизгање на стапалото, и значително го намалуваат товарот на предниот дел на стапалото. Ефикасно го отстранува чувството на замор, печење и тежина во нозете, што се случува при долго пешачење или стоење на штикли. Во штиклата се невидливи, лесно се чистат со вода и се дизајнирани за повеќекратна употреба. Лепливата страна безбедно ги фиксира во чевлите во делот на петата.

Brand

SALAMANDER

Salamander Heel Gel Pad - проѕирни гел перничиња за женски високи потпетици

335.00 ден