Salamander комбинирана четка за велур и нубук

182.00 ден

Salamander четка за велур и нубук (груб велур) со тројна функција: чисти, разресува, го враќа првобитниот изглед на велур кожата.
Се препорачува да се користи ваква четка на Salamander секогаш пред нанесување на боја за велур.

Description

Salamander четка за велур и нубук (груб велур) со тројна функција: чисти, разресува, го враќа првобитниот изглед на велур кожата.
Се препорачува да се користи ваква четка на Salamander секогаш пред нанесување на боја за велур.

Brand

SALAMANDER

Salamander комбинирана четка за велур и нубук

182.00 ден