Salamander Odour Stop – влошка за сите сезони против непријатен мирис (на кроење една големина 36 до 46)

157.00 ден

Влошка за сите сезони против формирање непријатен мирис во чевлите.Чистиот активен јаглен ефикасно спречува формирање на мириси.
Горниот слој – 100% памук (1), долниот слој – пена со чист јаглен (2). Памучната ткаенина ја апсорбира влагата на стопалото, а благодарение на перфорацијата обезбедува добра циркулација на воздухот во обувките.Се ставаат во чевлите со ткаенина нагоре.

Description

Влошка за сите сезони против формирање непријатен мирис во чевлите.
Чистиот активен јаглен ефикасно спречува формирање на мириси. Горниот слој – 100% памук (1), долниот слој – пена со чист јаглен (2). Памучната ткаенина ја апсорбира влагата на стапалото, а благодарение на перфорацијата обезбедува добра циркулација на воздухот во обувките. Се ставаат во чевлите со ткаенина нагоре.

Brand

SALAMANDER

Salamander Odour Stop - влошка за сите сезони против непријатен мирис (на кроење една големина 36 до 46)

157.00 ден