Salamander – Округли врвки за чевли – дебели 75см

60.00 ден

Округли врвки за чевли – дебели, должина 75см.

Исчисти

Description

Округли врвки за чевли – дебели, должина 75см.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Боја

070 – капучино

Salamander - Округли врвки за чевли - дебели 75см

Select Options
Исчисти