Salamander – Округли врвки за чевли – дебели 90см.

70.00 ден

Округли врвки за чевли – дебели, должина 75см.

Исчисти

Description

Округли врвки за чевли – дебели, должина 75см.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Боја

018 – црна

Salamander - Округли врвки за чевли - дебели 90см.

Select Options
Исчисти