Salamander – Плетени врвки за чевли – округли 100см

80.00 ден

Плетени врвки за чевли – округли, должина 100см.

Исчисти

Description

Плетени врвки за чевли – округли, должина 100см.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Боја

012 – темна кафеава

Salamander - Плетени врвки за чевли - округли 100см

Select Options
Исчисти