Salamander – Плетени врвки за чевли – округли 180см.

130.00 ден

Плетени врвки за чевли – округли, должина 180см.

Исчисти

Description

Плетени врвки за чевли – округли, должина 180см.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Боја

012 – темна кафеава, 018 – црна

Salamander - Плетени врвки за чевли - округли 180см.

Select Options
Исчисти