Salamander Thermo – зимска влошка

283.00 ден

Зимска влошка за студени зимски денови. Двослојна влошка. Горниот слој е природна волна (1), долниот слој-основата е од латекс пена (2). Влошката ги одржува вашите нозе топли и суви во студените денови.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Зимска влошка за студени зимски денови. Двослојна влошка. Горниот слој е природна волна (1), долниот слој (основа) е латекс пена (2). Влошката ги одржува вашите нозе топли и суви во студените денови.

Дополнителни информации

Број

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Brand

SALAMANDER

Salamander Thermo - зимска влошка

Select Options