Bell Perfect долготраен туш-молив за очи

277.00 ден

Интензивна црна линија од првата апликација. Долготрајна и водоотпорна формула која не дозволува размачкување на очниот капак во текот на денот. Специјалниот апликатор обезбедува создавање перфектни линии – од прецизни тенки до подебели и повидливи. Дерматолошки тестирано.

SKU: 5902082534587 Категории , Ознака:

Description

Интензивна црна линија од првата апликација. Долготрајна и водоотпорна формула која не дозволува размачкување на очниот капак во текот на денот. Специјалниот апликатор обезбедува создавање перфектни линии – од прецизни тенки до подебели и повидливи. Дерматолошки тестирано.

Brand

BELL Cosmetics

Bell Perfect долготраен туш-молив за очи

277.00 ден