Bell течна пудра My Everyday

269.00 ден

My everyday течна пудра за рамномерен тен и кадифена сјајност. Специјалистите на „Бел“ создаваат течна пудра со која ќе имате убава, природна кожа секој ден. Го прави тенот рамномерен, и дава на кожата кадифена сјајност. Вашето лице ќе има природен, зрачен и здрав изглед. Лесната текстура на пудрата се применува лесно и рамномерно, без да оставите неестетски ленти. Овозможува нежно покривање за природен тен. Пудрата има навлажнувачки ефект, кој обезбедува свежо сјај за долго време.

SKU: Не е достапно Категорија Ознака:

Description

Специјалистите на „Бел“ создаваат течна пудра со која ќе имате убава, природна кожа секој ден. Го прави тенот рамномерен, и дава на кожата кадифена сјајност. Вашето лице ќе има природен, зрачен и здрав изглед. Лесната текстура на пудрата се применува лесно и рамномерно, без да оставите неестетски ленти. Овозможува нежно покривање за природен тен. Пудрата има навлажнувачки ефект, кој обезбедува свежо сјај за долго време.

Дополнителни информации

Нијанса

01, 02, 03, 04, 05, 06

Brand

BELL Cosmetics

Bell течна пудра My Everyday

Select Options