Manhattan туш за очи Eyemazing Liner “јапонско мастило”

Original price was: 400.00 ден.Current price is: 350.00 ден.

-13% Off

Мистичност за твоите очи! Туш за очи за фино исцртување со исклучително долготрајна боја која не се замачкува и лесно се нанесува.
Manhattan Eyemazing Liner е лесен за нанесување, благодарение на апликаторот кој ви овозможува лесно исцртување. Има исклучително долготрајна боја која не се размачкува. Ако сте почетник во примената на туш за очи, овој тип е идеална и лесна опција за вас. Дерматолошки тестиран.

SKU: Не е достапно Категорија Ознака:

Description

Мистичност за твоите очи!
Manhattan Eyemazing Liner е лесен за нанесување, благодарение на апликаторот кој ви овозможува лесно исцртување. Има исклучително долготрајна боја која не се размачкува. Ако сте почетник во примената на туш за очи, овој тип е идеална и лесна опција за вас. Дерматолошки тестиран.
Начин на употреба:
Наведнете ја главата малку наназад и подзатворете го окото.
Со едната рака малку истегнете го очниот капак.
Започнете со нанесување од средината на очниот капак, следејќи ја линијата за трепките, колку што е можно поблиску до трепките.
Потоа, вратете се на средина на линијата што ја нацртавте и продолжете со лесни движења кон солзниот канал. Ако сакате драматичен ефект, повторете за линијата неколку пати. Почекајте кратко да се исуши нанесениот туш пред да ги отворите очите.

Дополнителни информации

Нијанса

1010N, 77L, 69U, 87T

Brand

MANHATTAN COSMETICS

Manhattan туш за очи Eyemazing Liner "јапонско мастило"

Select Options