Salamander Disco Queen – проѕирни гел перничиња за женски високи потпетици

291.00 ден

Проѕирни гел перничиња наменети за отворени женски високи потпитици (сандали, штикли). Меки и еластични, незабележителни во сандалата или штиклата предпазуваат од ненадејно лизгање и оптоварување на стопалото. Ефикасно го отстранува чуството на замор и тежина во нозете при долго одење или стоење со високи потпетици. Лесно се мијат со вода и се користат повеќекратно. Употреба: прво се вади заштитната фолија (малку се намокрува на лепливата страна). Перничето се поставуваат во предниот дел на штиклата, (со широката страна на перничето нанапред), и со лепливата страна на перничето се залепуваат во предниот дел сандалата или штиклата, така убаво се фиксираат и не се изместуваат при одење. Изработени се од 100% полиуретан.

Description

Проѕирни гел перничиња наменети за отворени женски високи потпитици (сандали, штикли). Меки и еластични, незабележителни во сандалата или штиклата предпазуваат од ненадејно лизгање и оптоварување на стопалото. Ефикасно го отстранува чуството на замор и тежина во нозете при долго одење или стоење со високи потпетици. Лесно се мијат со вода и се користат повеќекратно. Употреба: прво се вади заштитната фолија (малку се намокрува на лепливата страна). Перничето се поставуваат во предниот дел на штиклата, (со широката страна на перничето нанапред), и со лепливата страна на перничето се залепуваат во предниот дел сандалата или штиклата, така убаво се фиксираат и не се изместуваат при одење. Изработени се од 100% полиуретан.

Brand

SALAMANDER

Salamander Disco Queen - проѕирни гел перничиња за женски високи потпетици

291.00 ден