Salamander Little kitten – меки полувлошки за чевли со високи потпетици

277.00 ден

Пријатната мека површина на влошките Salamander Little kitten изработена од специјален латекс спречува лизгање на стапалото во чевлите и го омекнува секој чекор. Се поставуваат во предниот дел на чевелот (штиклата).
Го штити стапалото од оптоварување во метатарзусот (средниот дел на стапалото) и петата. Порозната површина на влошката совршено ја апсорбира влагата, антибактериските својства спречуваат појава на непријатен мирис.
За елегантно и безболно одење. Универзална големина.

Description

Пријатната мека површина на влошките Salamander Little kitten изработена од специјален латекс спречува лизгање на стапалото во чевлите и го омекнува секој чекор. Се поставуваат во предниот дел на чевелот (штиклата).
Го штити стапалото од оптоварување во метатарзусот (средниот дел на стапалото) и петата. Порозната површина на влошката совршено ја апсорбира влагата, антибактериските својства спречуваат појава на непријатен мирис.
За елегантно и безболно одење. Универзална големина.

Brand

SALAMANDER

Salamander Little kitten - меки полувлошки за чевли со високи потпетици

277.00 ден