Salamander луксузна лажица за чевли на држач инокс метал + дрво

1,780.00 ден

Луксузна лажица за чевли на држач, изработена од инокс метал, дрво и кожа (видете ја сликата од производот). Внесете луксуз во вашиот дом со оваа лажица за чивли на Саламандер.

SKU: 4010864041435 Категории , Ознака:

Description

Луксузна лажица за чевли на држач, изработена од инокс метал, дрво и кожа (видете ја сликата од производот). Внесете луксуз во вашиот дом со оваа лажица за чевли на Саламандер.

Brand

SALAMANDER

Salamander луксузна лажица за чевли на држач инокс метал + дрво

1,780.00 ден