Salamander – Плетени врвки за чевли – дебели 120см

110.00 ден

етени врвки за чевли – дебели, должина 120см.

Исчисти

Description

Плетени врвки за чевли – дебели, должина 120см.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Боја

234 – медиум кафеава

Salamander - Плетени врвки за чевли - дебели 120см

Select Options
Исчисти