Salamander – Плетени врвки за чевли – округли 150см.

110.00 ден

Плетени врвки за чевли – округли, должина 150см.

Исчисти

Description

Плетени врвки за чевли – округли, должина 150см.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Боја

012 – темна кафеава

Salamander - Плетени врвки за чевли - округли 150см.

Select Options
Исчисти