Salamander Shoe Deo део спреј за чевли – 100мл

326.00 ден

Out of Stock

Погоден за сите видови чевли и материјали. Дава пријатна арома на чевелот. Практичен и иновативен двоен млазен систем благодарение на кој млазот достигнува до сите места на чевлите.
Употреба: се отклучува со вртење на дозаторот налево. Вметнете го дозерот за чевли со поголемиот отвор во насока на прстите. Внимание! Никогаш не го насочувајте дозерот отворен кон лицето.
Притиснете надолу и прскајте една секунда. После употреба заклучете со вртење на диспензерот надесно.

Нема на залиха

Description

Погоден за сите видови чевли и материјали. Дава пријатна арома на чевелот. Практичен и иновативен двоен млазен систем благодарение на кој млазот достигнува до сите места на чевлите.
Употреба: се отклучува со вртење на дозаторот налево. Вметнете го дозерот за чевли со поголемиот отвор во насока на прстите. Внимание! Никогаш не го насочувајте дозерот отворен кон лицето.
Притиснете надолу и прскајте една секунда. После употреба заклучете со вртење на диспензерот надесно.

Brand

SALAMANDER

Salamander Shoe Deo део спреј за чевли - 100мл

326.00 ден

Нема на залиха