Salamander Shoe Stretch средство за растегнување на чевли од мазна кожа – спреј 75мл

252.00 ден

Функција: Средството ја омекнува и проширува мазната кожата, на тој начин го отстранува местото кое затега во чевелот. Не остава траги на чевелот и чорапите. Безбоен.
Пред употреба, спрејот треба добро да се протресе, потоа се испрска од растојание од 10 см однадвор и одвнатре на чевелот, на оние места каде се осека затегнување.
Потоа треба веднаш да се ги облечете чевлите.

Description

Функција: Средството ја омекнува и проширува мазната кожата, на тој начин го отстранува местото кое затега во чевелот. Не остава траги на чевелот и чорапите. Безбоен.
Пред употреба, спрејот треба добро да се протресе, потоа се испрска од растојание од 10 см однадвор и одвнатре на чевелот, на оние места каде се осека затегнување.
Потоа треба веднаш да се ги облечете чевлите.

Brand

SALAMANDER

Salamander Shoe Stretch средство за растегнување на чевли од мазна кожа - спреј 75мл

252.00 ден