Salamander Twin зимска влошка

190.00 ден

Двострано изолирана влошка изработена од филц отпорен на триење, зимска влошка која создава пријатна топлина на стапалата.
Може да се користи за сите видови обувки со мембранска ткаенина, како што се Sympatex, Gore-Tex, итн. Функционалноста на овие материјали не е нарушена.

SKU: Не е достапно Категории: , Ознака:

Description

Двострано изолирана влошка изработена од филц отпорен на триење, зимска влошка која создава пријатна топлина на стапалата.
Може да се користи за сите видови обувки со мембранска ткаенина, како што се Sympatex, Gore-Tex, итн. Функционалноста на овие материјали не е нарушена.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Бтој

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Salamander Twin зимска влошка

Select Options