Woly Soft – миризлива мека влошка за сите сезони

158.00 ден

Мека миризлива влошка за сите сезони. Двослојна влошка: горениот слој е изработен од вискоза и е со зелана боја, а долниот од двослоен пропустив материјал кој овозможува добра циркулација (вентилација) во чевлите.
Во чевелот се поставува со вискозниот материјал со зелена бојас нагоре. Достапна во голермини 36 до 45.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Мека миризлива влошка за сите сезони. Двослојна влошка: горениот слој е изработен од вискоза и е со зелана боја, а долниот од двослоен пропустив материјал кој овозможува добра циркулација (вентилација) во чевлите.
Во чевелот се поставува со вискозниот материјал со зелена бојас нагоре. Достапна во голермини 36 до 45.

Дополнителни информации

Број

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Brand

WOLY

Woly Soft - миризлива мека влошка за сите сезони

Select Options