Woly white liquid средство за одржување на бела мазна кожа (бели патики) – 75мл

290.00 ден

Woly white liquid е интензивно средство во бела боја кое се користи за избелување и одржување производи од бела мазна кожа. White Liquid од Woly е одличен производ за одржување на патики во бела боја но со него може да се одржуваат и текстилни спортски чевли. Содржи восоци кои ја негуваат и негуваат кожата. Специјалните бели пигменти обезбедуваат совршено покривање во бела боја.
Пред употреба прво треба со крпа убаво да се отстрани прашината од површината на патиките.

Description

Brand

WOLY

Woly white liquid средство за одржување на бела мазна кожа (бели патики) - 75мл

290.00 ден