За нас    Контакт    |     тел.: 02 246 41 41

SALAMANDER PROFESSIONAL SHOES CARE & MORE

ЕДНОСТАВНО ПОВЕЌЕ НЕГА!
Чевлите се израз на вашата личност! Сите знаеме дека чевлите се потребни да се добие добар првиот впечаток.

SALAMANDER PROFESSIONAL е експерт за нега на чевли, и разбира како да ја направи грижата за вашите чевли брза и лесна.
Преку широк спектар на квалитетни и безбедни производи, добрата и квалитетна нега на чевлите никогаш не била поедноставна.

Во SALAMANDER PROFESSIONAL, нашето ветување е да продолжиме да ги правиме нашите клиенти
среќни и задоволни, преку гарантирани квалитетни производи кои ќе обезбедат вашите чевли секој пат да оставаат добар впечаток.