Woly metallic спреј за одржување на металик кожа 200мл

315.00 ден

Ако барате висококвалитетен производ за да ги заштити вашите производи изработени од металик кожа и да им даде убава, сјајна завршница тогаш Woly Metallic Spray е совршен избор за вас.
Овој спреј на Woly за металик кожа е совршен за заштита и полирање т.е дава убава и сјај завршница на кожни предмети од металик кожа (чевли, чизми, мебел, чанти, новчаници и др.).

Woly Metallic е лесен за употреба и е долготраен.

Употреба:
Внимателно отстранете ја нечистотијата пред употреба. Рамномерно испрскајте ги чевлите пред првата употреба и оставете да се исуши.
Аплицирајте редовно.

Description

Woly metallic спреј за одржување на металик кожа 200мл

315.00 ден