Woly Shoe Cream крем боја за мазна кожа – 50мл

167.00 ден

Квалитетна крем боја за чевли од мазна кожа. Ја обновува бојата на чевлите, дава сјај и ја негува кожата. Се нанесува со кружна четка за нанесување боја на Саламандер или со мека крпа за полирање.
По нанесување, се остава 10-15мин. да се исуши и потоа се полира со мека крпа за полирање. Гарантирано го зголемува векот на траење на чевлите.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Квалитетна крем боја за чевли од мазна кожа. Ја обновува бојата на чевлите, дава сјај и ја негува кожата. Се нанесува со кружна четка за нанесување боја на Саламандер или со мека крпа за полирање.
По нанесување, се остава 10-15мин. да се исуши и потоа се полира со мека крпа за полирање. Гарантирано го зголемува векот на траење на чевлите.

Дополнителни информации

Боја

black, neutral, white, dark red, dark blue, dark brown, light braun, mid braun

Brand

WOLY

Woly Shoe Cream крем боја за мазна кожа - 50мл

Select Options