Woly Special Gum специјална гума за чистење на кожа и текстил

218.00 ден

Специјална гума со тврда конзистенција, за чистење на сите видови на кожа и текстил и комбинации на материјали и бои. Ги отстранува и најтврдокорните дамки од површината на изработки од кожа и текстил (чевли, чанти, мебел, облека и др.). Посебно е ефикасна за чистење на дамки на велур кожа.

SKU: 4010864455324 Категории , Ознака:

Description

Специјална гума со тврда конзистенција, за чистење на сите видови на кожа и текстил и комбинации на материјали и бои. Ги отстранува и најтврдокорните дамки од површината на изработки од кожа и текстил (чевли, чанти, мебел, облека и др.).Посебно е ефикасна за чистење на дамки на велур кожа.

Brand

WOLY

Woly Special Gum специјална гума за чистење на кожа и текстил

218.00 ден