Woly Perfect Gel 50мл неутрал

167.00 ден

WOLY Perfect Gel е гел за одржување и чистење на сите видови мазна. Гелот ја чисти и ја храни кожата и гарантира дека кожата го задржува својот оригинален карактер.
Гелот има неутрална боја, не свети, и дава мат изглед на кожата и затоа е исклучително погоден за мазни кожи.

Description

Brand

WOLY

Woly Perfect Gel 50мл неутрал

167.00 ден