Woly Shoe Cream Plus крем боја за мазна кожа со апликатор – 50мл

235.00 ден

-10% Попуст

Квалитетна крем боја за чевли од мазна кожа, со апликатор сунѓерче. Ја обновува бојата на чевлите, дава сјај и ја негува кожата. Се нанесува со апликатор сунѓерчето, се остава 10-15мин. да се исуши и потоа се полира со мека крпа за полирање. Гарантирано го зголемува векот на траење на чевлите.

SKU: Не е достапно Категории: , Ознака:

Description

Квалитетна крем боја за чевли од мазна кожа, со апликатор сунѓерче. Ја обновува бојата на чевлите, дава сјај и ја негува кожата. Се нанесува со апликатор сунѓерчето, се остава 10-15мин. да се исуши и потоа се полира со мека крпа за полирање. Гарантирано го зголемува векот на траење на чевлите.

Brand

WOLY

Дополнителни Информации

Боја

black, neutral, mid brown, dark blue

Woly Shoe Cream Plus крем боја за мазна кожа со апликатор - 50мл

Select Options